Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής και φιλανθρωπικής προσφοράς της σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας,

  • ετοιμάζει και προσφέρει καθημερινά εντελώς δωρεάν, πάνω από 1700 μερίδες φαγητού σε άπορους συμπολίτες μας και 750 μερίδες φαγητού σε άπορους φοιτητές στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού στον περίβολο του Μητροπολιτικού ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής.
  • Δημιούργησε και λειτουργεί το Κέντρο Προσφοράς Αγάπης "Η Παραμυθία". Το κέντρο προσφοράς αγάπης "Η Παραμυθία" προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, υποδήματα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης σε άπορους συνανθρώπους μας και οικογένειες που στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης.
  • Δημιούργησε το Πολυδύναμο Κέντρο "Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων" με διάφορα κοινωνικά προγράμματα όπως το Κέντρο Οικογενειακής Καθοδήγησης που έχει προσλάβει ψυχολόγο και κοινωνικούς λειτουργούς για να προσφέρουν στήριξη σε οικογένειες, γονείς, παιδιά, εφήβους κλπ που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα.
  • Επίσης με την ευλογία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη μας λειτουργεί η Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και οι ενοριακές φιλόπτωχες αδελφότητες για να συμπαραστέκονται στους αδελφούς μας οι οποίοι αντιμμετωπίζουν διάφορα προβλήματα απορίας ή ασθενείας.
  • Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν υλικά και οικονομικά και να στηρίξουν τις προσπάθειες αυτές της Μητροπόλεώς μας, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 25864315, 25341894 ή να καταθέσουν τη συνεισφορά τους στην Τράπεζα Κύπρου στο λογαριασμό 357003597305.