Το απόγευμα της Kυριακής του Θωμά, 23 Aπριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε, μετά από τρία χρόνια που η πανδημία του κορωνοϊού δεν το επέτρεψε, στο προαύλιο του Ιερού Nαού Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου η καθιερωμένη Πασχαλινή Γιορτή – Πανηγύρι των Kατηχητικών Συνάξεων της Eνορίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και τον πατρικό του λόγο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Στο φετινό Πανηγύρι, που ήταν αφιερωμένο στην κυπριακή παράδοση, συμμετείχε η Βασιλική Χατζηαδάμου, που παρουσίασε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα μαζί με δύο εκλεκτούς συνεργάτες της μουσικούς. Κυπριακούς χορούς χόρεψαν μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου «Διόνυσος».

Ακολούθησαν, όπως κάθε χρόνο, τα παραδοσιακά παιχνίδια (μουσικές καρέκλες και σακουλοδρομίες) με μεγάλη συμμετοχή παιδιών υπό την ευθύνη του κ. Χρηστάκη Γεωργίου.

Κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού οι κυρίες του Συνδέσμου Γυναικών και αρκετές άλλες συνεργάτιδες της Ενορίας έφτιαχναν και πουλούσαν λοκουμάδες, ρέσι, κούπες, hot dog και σίταρους για ενίσχυση του Ταμείου των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας. Έγινε επίσης η κλήρωση των λαχνών με πολλά και πλούσια δώρα.