Στιγμιότυπο οθόνης 2022 08 12 125233 1024x546 1 1 1Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, διοργανώνουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 από τις 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. διαδικτυακή εκδήλωση με θέματα:

  • ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥ, τρίτο μελέτημα της σειράς Βατοπαιδινή Μουσική Βίβλος–Μουσικολογικά Μελετήματα από την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου
  • Μέθοδος προσέγγισης της παλαιάς με βάση τη νέα γραφή (αυτόγραφο Πέτρου Βυζαντίου – εξήγηση Γρηγορίου Πρωτοψάλτου & Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος)

Κεντρικός ομιλητής: Δρ. Γεώργιος Κωνσταντίνου.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των επίσημων εορτασμών του πολιούχου της πόλεως Λεμεσού Ιωάννου του Ελεήμονος.

Η κεντρική ομιλία και οι χαιρετισμοί θα πραγματοποιηθούν στην Ελληνική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ρουμανικά.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα απαντηθούν ερωτήσεις.

Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZItf-mrrzsuEtbwMoEwMUPmGWr91rR2jTu1
Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..