Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του 2023 και της επικείμενης έλευσης του 2024, ο Δήμος Λεμεσού διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου την καθιερωμένη ετήσια Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, παρουσία εκπροσώπων θρησκευτικών, πολιτικών, αστυνομικών, τοπικών και επιχειρηματικών αρχών και φορέων της πόλης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τελέστηκε Aγιασμός από τον Μητροπολίτη Λεμεσού και ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Σε χαιρετισμό του ο κ. Νικολαΐδης, ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο, τους Προέδρους των Δημοτικών Επιτροπών και τον καθένα Δημοτικό Σύμβουλο για το έργο που παρήγαγαν. Ευχαρίστησε επίσης το Δημοτικό Γραμματέα, τους Τμηματάρχες και το προσωπικό του Δήμου, που υπηρετούν το δήμο με εργατικότητα και με ευσυνειδησία.
Ο κ. Νικολαΐδης, εξέφρασε επίσης την αγάπη και την εκτίμηση όλων, προς τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμαθούντος και την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, για όσα απλόχερα προσφέρουν στην πόλη μας, όλα αυτά τα χρόνια.
Ακολούθως, ο κ. Νικολαΐδης έκανε μια μικρή αναφορά για τα έργα που έγιναν στην πόλη τα τελευταία επτά χρόνια μέσα από σοβαρό σχεδιασμό και συλλογική προσπάθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Μηχανής όπου έφεραν σημαντικά βήματα προόδου. Έργα όπως το αντιπλημμυρικό, αναπλάσεις, δρόμοι, κοινωνικές υποδομές, πάρκα, γήπεδα, ιδιαίτερα στις
συνοικίες της πόλης μας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο κοινωνικό έργο του Δήμου, τη δημιουργία προσιτής στέγης για εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας.
 
Πηγή: Νέα Πόλις