Στις 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει την Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και Πασών των επουρανίων δυνάμεων.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος την Τετάρτη το πρωί προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μονάγρι. Μαζί με τον Πανιερώτατο συλλειτούργησαν ο καθηγούμενος της Μονής του Τ. Προδρόμου, αρχιμανδρίτης Παΐσιος και ο καθηγούμενος της Μονής, αρχιμανδρίτης Γεννάδιος.

Στην Παρεκκλησία, στον πανηγυρίζοντα ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ προεξήρχε τον πανηγυρικών ακολουθιών και της θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος. Την  Τρίτη το απόγευμα συγχοροστάτησε μαζί με τον Σεβασμιώτατο και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Στον ιερό παρεκκλήσιο Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Διερώνα τέλεσε την Θεία Λειτουργία, την Τετάρτη το πρωί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Μονοβόλικο την Τρίτη το απόγευμα προϊστατο του πανηγυρικού Εσπερινού ο πρωτοσύγκελος της ιεράς της Μητροπόλεώς μας, Αρχιμ. Ισαάκ. Την επομένη Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, τελέστηκε ο Όρθρος και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου.