Το απόγευμα της Τρίτης, 1ης  Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεώς μας, η φιλανθρωπική Συναυλία "Ας γίνει απόψε το τραγούδι μια ευχή". Την συναυλία διοργάνωσαν η Φιλόπτωχος Αδελφότητα της Μητροπόλεως, το Πολυδύναμο Κέντρο "Ἁγιος Ιωάννης ο Ελεήμων" και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκοπό να ενισχύσουν το Γεύμα απόρων που προσφέρει η Μητρόπολη Λεμεσού.

Την συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κένυας κ. Μακάριος, ο Θεοφιλέταστος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λεμεσού κ. Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, ο Πρύτανης του ΤΕ.ΠΑ.Κ. κ. Παναγιώτης Ζαφείρης, η Επαρχιακή Λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, η σύζυγος του Δημάρχου Λεμεσού κ. Ελένη Νικολαϊδου και ο πρώην Δήμαρχος του Αμμάν και σύμβουλος του βασιλιά της Ιορδανίας κ. Abu jaber με την σύζυγό του. 

Στην συναυλία όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν  Τζένη Καραπατάκη, την μαέστρο Μιλτώ Κωνσταντίνου και τους εξαίρετους μουσικούς να ερμηνεύουν  υπέροχα τα τραγούδια.