Με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, παιχνίδια, τραγούδια και χορούς γέμισε ο Δημόσιος Κήπος Λεμεσού την Κυριακή, 7 Μαίου, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι χαράς και αγάπης των Κατηχητικών σχολείων της Μητροπόλεώς μας, μια εκδήλωση η οποία έχει καταστεί θεσμός για την πόλη μας.

Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού και ποιμενάρχης μας, κ. Αθανάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, οι οποίοι συνομίλησαν με τα παιδιά και απηύθυναν τον πατρικό τους λόγο. Επίσης παρέστη ο έντιμος Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην παιχνιδούπολη, στα φουσκωτά και στα διάφορα άλλα παιχνίδια, να απολαύσουν τη βόλτα τους με το τρενάκι και να ζωγραφίσουν το δικό τους σχέδιο.

Το απόγευμα παρουσιάστηκε μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων των ενοριών της Μητροπόλεως. Την παρουσίαση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς ο Πολιτιστικός Όμιλος «Διόνυσος».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκτός από τις Κατηχητικές Συνάξεις, οι Επιτροπές Ορθόδοξων Ενοριακών Συνδέσμων Γυναικών, τα Πολυδύναμα Κέντρα Νεολαίας της Μητροπόλεως Λεμεσού, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα και η Κοινότητα Νέων.