Το απόγευμα της Kυριακής του Θωμά, 23 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Nαού Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού με μεγάλη επιτυχία, παρά τα απρόσμενα τερτίπια του καιρού και τον δυνατό αέρα, η Πασχαλινή Γιορτή – Πανηγύρι των Kατηχητικών Συνάξεων της Eνορίας. Το Πασχαλινό Πανηγύρι πραγματοποιείται για 18η συνεχόμενη χρονιά.

Kατά τη διάρκεια του Πανηγυριού παρουσιάστηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε πασχαλινούς ύμνους από βυζαντινή χορωδία υπό τη διεύθυνση του κ. Γρηγόρη Καραπατάκη, ελληνικούς και κυπριακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Θεοδοσίου Xατζηθεοδοσίου υπό την καθοδήγηση του κ. Αντρέα Μαυρουδή, καθώς και κάποια “τσιαττιστά”. Μετά την κλήρωση των λαχνών, οργανώθηκαν, όπως κάθε χρόνο, παραδοσιακά παιχνίδια (σακουλοδρομίες, μουσικές καρέκλες κλπ.) με μεγάλη συμμετοχή παιδιών υπό την ευθύνη του κ. Χρηστάκη Γεωργίου.

Κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού οι κυρίες του Συνδέσμου Γυναικών και αρκετές άλλες συνεργάτιδες της Ενορίας έφτιαχναν και πουλούσαν λοκουμάδες, ρέσι, χάμπουργερ, κούπες και άλλα εδέσματα.