Η εξόδιος Ακολουθία για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κυρό Χρυσόστομο τον Β΄ εψάλη στις δώδεκα το μεσημέρι, της 12 Νοεμβρίου, από τον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στην Λευκωσία, προϊσταμένου του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και .πλαισιουμένος από τους Αρχιερείς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου.
Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία ήταν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. κ. Θεόδωρος, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος, εκπρόσωποι των Ορθοδόξων Πατριαρχείων και Αυτοκεφάλων Εκκλησιών, των χριστιανικών δογμάτων, οι θρησκευτικοί ηγέτες της Κύπρου, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Αννίτα Δημητρίου, πολιτικοί και πολιτειακοί αξιωματούχοι, και πλήθος πιστών.
Επικήδειους εκφώνησαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Τοποτηρητής του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου, Μητροπολίτης Πάφου και ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Η ταφή έγινε στην κρύπτη του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα.