Ανακοινώσεις Ιανουαρίου 2021

Κυκλοφορεί Συλλεκτικό Ημερολόγιο τοίχου αφιερωμένο στον Όσιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή και την Άγια Συνοδεία Αυτού.

Το Ημερολόγιο περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό της Αγίας Συνοδείας καθώς και τους τόπους που ασκήτεψαν οι Αοίδιμοι Σύγχρονοι Άγιοι και Γέροντες που κόσμησαν και Λάμπρυναν πνευματικά το Περιβόλι της Παναγίας μας το Άγιον Όρος και αρκετοί από αυτούς κοσμούν το Αγιολόγιο της Εκκλησίας μας.

Περιέχει επίσης βιογραφικά στοιχεία της συνοδείας του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστού, του φωτογραφικού υλικού, και κανόνες νηστείας κατά το Αγιορείτικο τυπικό.

Τα κείμενα έγραψε και επιμελήθηκε ο Οσιολογιώτατος μοναχός Ιωσήφ Διονυσιάτης.

Το Καλαίσθητο Συλλεκτικό Ημερολόγιο είναι Αφιερωμένο στους εν Αγίω Όρει αλλά και απανταχού της οικουμένης πνευματικούς απογόνους του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ιωσήφ του Ησυχαστού.

Το Ημερολόγιο προλογίζει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, στο παγκάρι του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Τιμή Πώλησης 5 ευρώ.

Η Επιτροπή Ανεγέρσεως Αγίου Πορφυρίου Λεμεσού, πραγματοποιήσε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα κληρώσεων του κρατικού λαχείου στην Λευκωσία, στην παρουσία της προϊσταμένης και άλλων λειτουργών του κρατικού λαχείου, την κλήρωση των λαχνών με δώρο ένα αυτοκίνητο Ford.

Ο λαχνός που κληρώθηκε είναι : 12969.