Η κοινότητα Νέων της Μητροπόλεώς μας στις 10 και 12 Φεβρουαρίου διοργάνωσε δύο συναυλίες- αφιέρωμα, σαν ένα ελάχιστο δείγμα τιμής, σεβασμού και αγάπης προς τον Στέλιο Πισή για όλα αυτά που μας προσφέρει με την ευκαιρία συμπλήρωσης 25 χρόνων μουσικής δημιουργίας του, για τη συνεισφορά του στη μουσική και τον πολιτισμό. 

Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο. Στις συναυλίες συμμετείχαν ο Δημήτρης Φάνης, ο Γιώργος Καλογήρου, η Σοφία Πατσαλίδου και η Έλενα Αριστοδήμου καθώς και η νεανική χορωδία της Μητροπόλεώς μας «Ανατολή».

Στην πρώτη συναυλία απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας ενώ στην δεύτερη μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος. Σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε στις συναυλίες και η μητέρα του Στέλιου Πισή, κ. Αγλαΐα Πισσή.

Παρουσιαστές των δύο εκδηλώσεων ήταν οι ηθοποιοί Γιώργος Τσιάκκας και Χριστίνα Παυλίδου , την διεύθυνση και γενική ενορχήστρωση ανέλαβε ο Κυριάκος Πετούσης ενώ την γενική επιμέλεια είχε ο Στέλιος Πισής. Την ευθύνη της παραγωγής είχε ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος, πρόεδρος της Κοινότητας Νέων της Ι.Μ. Λεμεσού.

Ο κόσμος κατέκλυσε κυριολεκτικά το θέατρο και στις δύο παραστάσεις ενώ αποχωρούσε από τη συναυλία ενθουσιασμένος από την μοναδική εκτέλεση και την όλη παρουσίαση της συναυλίας.

Όλα τα έσοδα από τις συναυλίες θα διατεθούν για τα γεύματα των απόρων φοιτητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ.