Το Σάββατο το απόγευμα στον μητροπολιτικό Ναό όπου φιλοξενείται η Αγίας Ζώνη, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός προϊσταμένου του πανοσολογιωτάτου αρχιμανδρίτου Φιλοθέου. Προτελευταία μέρα της παραμονής του θεομητορικού κειμηλίου και οι πιστοί σπεύδουν να πάρουν την ευλογία της Παναγίας. Το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης ήταν συνεχές και η ουρά της αναμονής έφτανε αρκετές δεκάδες μέτρα εκτός του ναού.

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη τον Πανηγυρικό Εσπερινό- Ενώπιον της Αγίας Ζώνης | Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής

Την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου, τελέστηκε ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου και συλλειτουργούντων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ Νικολάου, του Γέροντος Χρυσοστόμου από το Άγιο Όρος, του πρωτοσυγκέλου της μητροπόλεώς μας αρχιμ. Ισαάκ και πατέρων από την Ι. Μονή Βατοπαιδίου και πατέρων της μητροπόλεώς μας. 

Στο δέξιο αναλόγιο έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία με χοράρχη τον κ. Γεώργιο Κωνσταντίνου, ενώ στο αριστερό έψαλαν οι πρωτοψάλτες του μητροπολιτικού ναού μας.

 Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Αγίας Ζώνης | Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης

Σε κάθε ένα η Παναγία μας έδινε αυτά που έχει ανάγκη - Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος 18/02/2024