Η συναυλία – αφιέρωμα στο Στέλιο Πισή γίνεται με την ευκαιρία συμπλήρωσης 25 χρόνων μουσικής δημιουργίας του, για τη συνεισφορά του στη μουσική και τον πολιτισμό.  Το εκπληκτικό μουσικό του έργο, αλλά και ο προσωπικός του αγώνας, τον καθιστά παράδειγμα ανθρώπου, με αστείρευτη θέληση και δύναμη ψυχής, τόσο για τους νέους, όσο και για την ευρύτερη κοινωνία μας.
 
Τη διοργανώνει η Κοινότητα Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, σαν ένα ελάχιστο δείγμα τιμής,σεβασμού και αγάπης προς τον Στέλιο Πισή για όλα αυτά που μας προσφέρει.
 
Ανακοινώνεται ότι λόγω της εξάντλησης των εισιτηρίων για την προγραμματισμένη συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Πισή, που διοργανώνει η Κοινότητα Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού με τίτλο «Κράτα γερά, κρατήσου από ψηλά», την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 8:00μ.μ. , έχει προγραμματιστεί και δεύτερη συναυλία με το ίδιο θέμα και τους ίδιους συντελεστές τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.
 
Η Κοινότητα Νέων  αποτελείται από εκατοντάδες-χιλιάδες νέους από όλη την Κύπρο που έχει σαν σκοπό της, μέσα από διάφορες δραστηριότητες που πραγματοποιεί, να προσφέρει υγιή ψυχαγωγία και ευκαιρίες ψυχικής ανάτασης στους νέους ανθρώπους, φοιτητές και νέους επιστήμονες ηλικίας 18 έως 35 ετών.
 
Ομιλητές: 
Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος
Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιος
 
Τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν, για άπορους φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Τιμή Εισιτηρίων: 10€, παιδιά κάτω των 12 8€.
 
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 25820780, 99033338, 96780987.