Στις 11 Μαρτίου, Σάββατο της β' εβδομάδας των νηστειών, τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο στον ιερό ναό Αγίου Σάββα στον Ύψωνα. Του Όρθρου και της θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφυρίος συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Τους αρχιερείς πλαισίωναν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού, Αρχιμ. Παΐσιος, ιερείς και διάκονοι της Μητροπόλεώς μας αλλά και από άλλες μητροπόλεις της Κύπρου και της Ελλάδος. 

Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος χειροτόνησε, μέσα σε κλίμα κατανύξεως και πνευματικής χαράς, σε πρεσβύτερο τον ιερολογιώτατο π. Αββακούμ Ελπιδοφόρου. Μέλη της οικογένειας του χειροτονουμένου, συγγενείς και φίλοι προσέτρεξαν για να προσευχηθούν και να αναφωνήσουν το «Άξιος» στο νέο ιερέα. 

Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας, ο νεοχειροτονηθείς διάκονος, του οποίου άλλα δυο αδέλφια συναριθμούνται στην χορεία των κληρικών της Μητροπόλεως Λεμεσού, έγινε δέκτης των ευχών και της αγάπης κλήρου και λαού.

Φώτογραφίες: Fotokinisi Wedding Studio