Με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, παιχνίδια, τραγούδια και χορούς γέμισε ο Δημόσιος Κήπος Λεμεσού την Κυριακή, 8 Μαίου, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι χαράς και αγάπης των Κατηχητικών σχολείων της Μητροπόλεώς μας, μια εκδήλωση η οποία έχει καταστεί θεσμός για την πόλη μας. Φέτος,η προσέλευση μικρών και μεγάλων στο παιδικό πανηγύρι ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά και απηύθυνε τον πατρικό του λόγο. Επίσης παρέστη ο έντιμος Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης και άλλοι επίσημοι.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην παιχνιδούπολη, στα φουσκωτά και στα διάφορα άλλα παιχνίδια, να απολαύσουν τη βόλτα τους με το τρενάκι και να ζωγραφίσουν το δικό τους σχέδιο.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού παρουσιάστηκε μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων των ενοριών της Μητροπόλεως και από διάφορα οργανωμένα σύνολα της πόλεώς μας.