ALYSIDA

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού μετά από το διάταγμα που εξέδωσε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού που περιορίζει τις μετακινήσεις και την προσέλευση των πιστών στους ναούς μας, θέλοντας να οικοδομήσει και να στηρίξει ψυχικά και πνευματικά όλους τους πιστούς της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας ανακοινώνει :

α)   Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος θα πραγματοποιεί καθημερινά Ζωντανή εκπομπή, με τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις των ακροατών του σταθμού μας.

β) Οργανώνει επί 24ώρου βάσεως αδιάλειπτη προσευχή. Έναν συναγερμό προσευχής για να βοηθήσει ο Θεός να ξεπεράσουμε τη δοκιμασία από την πανδημία του κορωνοϊού. Σ ’αυτήν την ακοίμητη αλυσίδα προσευχής που θα γίνεται από τα σπίτια μας, παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε υπεύθυνα να ενταχθείτε στις ομάδες μιας ώρας προσευχής, να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 99947136 και να δηλώσετε τη συγκεκριμένη ώρα που μπορείτε.

Η προσευχή είναι το μεγαλύτερο πνευματικό όπλο που μπορεί με την χάρη του Θεού να ανατρέψει τα παγκόσμια δεδομένα, να ενισχύσει εμάς, και τους αδελφούς μας και να απαλλάξει τον κόσμο από τη δύσκολη αυτή περίσταση που βρίσκεται.

γ)   Θα μεταδίδονται καθημερινά από το Ραδιοφωνικό μας Σταθμό όλες οι ακολουθίες της εκκλησίας μας για να συμμετέχετε σ ’αυτές μέσω των Ραδιοφωνικών συχνοτήτων μας παραμένοντας στο σπίτι σας. Μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής android, ios και της επίσημης ιστοσελίδας της Μητροπόλεως μας, όπως επίσης και στο facebook του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού.

δ) Απευθύνει έκκληση προς όλους να τηρούν με επιμέλεια όλες τις οδηγίες της κυβέρνησης για να συμβάλουμε όλοι μας κατά το ανθρώπινο στην αντιμετώπιση της πανδημίας αυτής.

Σας αναμένουμε στην αλυσίδα της ακοίμητης προσευχής από τα σπίτια μας υπέρ όλου του κόσμου.