Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Αγίου ενδόξου και πανευφήμου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στη Μητρόπολή μας. Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου τελέστηκε αρχιερατικός εσπερινός στον εορτάζοντα ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μολδαβίας και Μπουκοβίνας και Αρχιεπίσκοπος Ιασίου κ. Θεοφάνη και συγχοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του πανηγυρικού αρχιερατικού εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέου Λεμεσού (Χαράκη). Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε η καθιερωμένη λιτανεύση της ιεράς εικόνος του Αγίου στούς δρόμους γύρω από τον Ναό.

Το πρωΐ του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου τελέστηκε στον ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέου Λεμεσού, αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μολδαβίας και Μπουκοβίνας και Αρχιεπισκόπου Ιασίου κ. Θεοφάνη και συλλειτουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τιμήθηκε ο αγιογράφος κ. Γεώργιος Γεωργίου, ο οποίος αγιογράφησε αφιλοκερδώς τον τρούλο του Ναού κατά τα τρία τελευταία χρόνια. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε λιτανεύση της ιεράς εικόνος του Αγίου γύρω από τον Ναό.