Το απόγευμα της Kυριακής του Θωμά, 5 Mαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε για 20η συνεχόμενη χρονιά στο προαύλιο του Ιερού Nαού Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου η καθιερωμένη Πασχαλινή Γιορτή – Πανηγύρι των Kατηχητικών Συνάξεων της Eνορίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και τον πατρικό του λόγο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Συμμετείχε επίσης τιμητικά ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βήχας.

Kατά τη διάρκεια του Πανηγυριού, που φέτος ήταν αφιερωμένο στην ηρωομάνα Κρήτη, παρουσιάστηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε πασχαλινούς ύμνους από βυζαντινή χορωδία υπό τη διεύθυνση του κ. Γρηγόρη Καραπατάκη, κρητικά τραγούδια από το Μουσικό Σχήμα του Γιάννη Φραγκιαδουλάκη Κρηταίοι και κρητικούς χορούς από το Χορευτικό Συγκρότημα της Παγκύπριας Ένωσης Κρητικών. Ακολούθησαν, όπως κάθε χρόνο, τα παραδοσιακά παιχνίδια (μουσικές καρέκλες, σακουλοδρομίες και ζίζιρος) με μεγάλη συμμετοχή παιδιών υπό την ευθύνη του κ. Χρηστάκη Γεωργίου.

Κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού οι κυρίες του Συνδέσμου Γυναικών και αρκετές άλλες συνεργάτιδες της Ενορίας έφτιαχναν και πουλούσαν λοκουμάδες, ρέσι, κούπες και κρέπες για ενίσχυση του Ταμείου των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας. Έγινε επίσης η κλήρωση των λαχνών με πολλά και πλούσια δώρα.