Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος  η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η Μητρόπολή μας, με την ευκαιρία της  εορτής των Χριστουγέννων. Φέτος η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου.

Η συναυλία περιελάμβανε εκκλησιαστικούς ύμνους και χριστουγεννιάτικα κάλαντα απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας, μαζί με στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή και τα βιώματα των γιορτινών ημερών. Το πνεύμα των Χριστουγέννων της καθ' ημάς ανατολής ξαναζωντάνεψε στη σκηνή με μουσική και θεατρικότητα. Στην επιτυχημένη συναυλία έλαβαν μέρος η εκκλησιαστική χορωδία «Ρωμανός ο Μελωδός», η παραδοσιακή χορωδία νέων «Ανατολή» και το σχήμα παραδοσιακών  οργάνων της μουσικής σχολής της Μητροπόλεώς μας. Συμμετείχαν οι ηθοποιοί Νάταλυ Αμμάν και Δημήτρης Κωνσταντινίδης ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Στυλιανή Δαμιανού Έλληνα και Νάταλυ Αμμάν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς μας Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, άλλοι κληρικοί και πλήθος κόσμου.