Με λαμπρότητα και κάθε εκκλησιαστική ευλάβεια πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, η υποδοχή τεμαχίου έκ του ιερού λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου. Το ιερό θησαύρισμα προσκόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και το υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Ακολούθησε πανηγυρική αγρυπνία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος και συγχοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου με τη συμμετοχή ιερέων της Μητροπόλεώς μας.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Κ. Πολεμιδιών κ. Νίκος Αναστασίου, ο Αντιδήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας.

Το ιερό λείψανο θα παραμείνει στον ιερό ναό μέχρι το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου. Καθημερινά θα τελείται στις 6:30 το πρωί Όρθρος και Θεία λειτουργία  και το απόγευμα στις 4:30, Εσπερινός και Παράκληση προς τον Άγιο Δημήτριο.

Φωτογραφίες:Photo Alex