Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η Iερά Μητρόπολις Λεμεσού δεσμεύεται να προστατεύσει και να δρα με τρόπο που να προσδίδει σεβασμό των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Κατά καιρούς ίσως να χρειαστεί να προβούμε σε αλλαγές στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση για οποιαδήποτε αλλαγή, επομένως, σας προτείνουμε να ενημερώνεστε για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

 

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;

Καταγράφουμε την διεύθυνση πρωτοκόλλου internet σας (IP) προκειμένου να λαμβάνουμε και να στέλνουμε πληροφορίες από και προς εσάς μέσω διαδικτύου.

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να ζητηθεί από εσάς η συμπλήρωση συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων που αφορούν το όνομα, και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που θα αποφασίσετε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την παροχή πληροφοριών προς εσάς, την εταιρεία ή τον οργανισμό σας.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τα δημογραφικά στοιχεία, τις συναλλαγές σας και τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας. Ο σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε καλύτερα τους επισκέπτες μας. Όταν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα, τα δεδομένα αυτά μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά σε εξυπηρετητές που βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, να αποθηκευτούν και να επεξεργαστούν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Όποτε και όπου συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα αυτά αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζουμε.

 

Σε ποιον μπορούμε να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, θεωρούμε ότι μας τα δίνετε με την συγκατάθεση για γνωστοποίησή τους σε οποιονδήποτε χρειάζεται πληροφορίες προκειμένου να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας για τις υπηρεσίες μας. Ορισμένα από τα εν λόγω ενδιαφερόμενα μέρη ενδέχεται να βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει σε εταιρείες και μέλη της Iερά Μητρόπολις Λεμεσού ή σε άλλους υπεύθυνους της επεξεργασίας δεδομένων, καθώς επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στην περίπτωση που είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, ή για την εκτέλεση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας (για παράδειγμα, στις περιπτώσεις outsourcing ή όταν τα στοιχεία επεξεργάζονται από τους συνεργάτες μας).

 

Σύνδεσμοι

Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους, ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με τις εταιρείες και τα μέλη της Iεράς Μητρόπολις Λεμεσού, αλλά η προαναφερθείσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας της Iερά Μητρόπολις Λεμεσού http://www.imlemesou.org καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο η Iερά Μητρόπολις Λεμεσού επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Η προαναφερθείσα πολιτική δεν ισχύει για συγκεκριμένες εταιρείες και μέλη ή ανταποκρίτριες- εταιρείες που λειτουργούν εξ ονόματος της Iερά Μητρόπολις Λεμεσού. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε σχέση με τις πολιτικές προστασίες προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζονται από αυτούς ή άλλους δικτυακούς τόπους. Ενθαρρύνουμε δε τους επισκέπτες μας να ελέγξουν και να διαβάζουν, μετά την απομάκρυνση από την ιστοσελίδα μας, τις πληροφορίες για τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των άλλων δικτυακών τόπων.

 

Ασφάλεια

Δυστυχώς, καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου ή του συστήματος αποθήκευσης δεδομένων δεν είναι δυνατό να παρέχει 100% ασφάλεια, αλλά εμείς λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προστατευτεί η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Επαφές

Ο παρών ιστότοπος είναι της Iερά Μητρόπολις Λεμεσού. Οι εταιρείες και τα μέλη, δεν είναι μέρος του ή νόμιμοι συνέταιροι μεταξύ τους, κάθε εταιρεία και μέλος έχει αυτόνομη διοίκηση.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και την πολιτική που ακολουθούμε μπορείτε να μάθετε από τα γραφεία μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Iερά Μητρόπολις Λεμεσού
Αγίου Ανδρέου 306,
Τ.Θ. 56091,3304, Λεμεσός
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.imlemesou.org
Τηλ: (+357) 25 864300
Φαξ: (+357) 25 371548

 

Ανακρίβειες και Διορθώσεις

Κάνουμε ό,τι μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ακριβή και ενημερωμένα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε σε περίπτωση που υποπέσουν στην αντίληψή σας τυχόν σφάλματα ή ανακρίβειες, να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας.